O nas

Vstopite v svet nepremičnin z agencijo MBK nepremičnine, kjer se vaše želje po lastnem domu spremenijo v resničnost.

Naša agencija ponuja celovito podporo pri prodaji obstoječih nepremičnin ter iskanju in nakupu novih domov, prilagojenih vašim individualnim potrebam.

Individualen pristop in strokovnost

Pri MBK Nepremičnine verjamemo v individualen pristop k vsaki stranki. Naša predanost je zagotoviti, da se vsaka stranka počuti slišano. S strokovnim znanjem in izkušnjami v nepremičninskem sektorju vas vodimo skozi vse faze vaše nepremičninske poti, od začetnega posvetovanja do uspešnega zaključka posla.

Brezplačen posvet pri najemu stanovanjskega kredita

Z nami je olajšano tudi pridobivanje stanovanjskega kredita. Naš brezplačen posvet vam omogoča, da se seznanite z različnimi možnostmi financiranja in sprejmete informirane odločitve v skladu s svojimi finančnimi zmožnostmi.

Strokovna pomoč pri prodaji in nakupu nepremičnin

Prodaja ali nakup nepremičnine ni zgolj transakcija, temveč pomemben korak v vašem življenju. Nudimo vam strokovno podporo, svetovanje in odgovore na vsa vaša vprašanja. Pri prodaji iztržimo najvišjo vrednost vaše nepremičnine, medtem ko vam pri iskanju novega doma pomagamo najti popolno ujemanje z vašimi željami in potrebami.

Vaša pot z našo agencijo

Vaša pot do novega ali prodaje starega doma se začne z nami. Tukaj smo za to, da vam omogočimo nepremičninsko izkušnjo brez skrbi in težav. Za prodajo stare ali nakup nove nepremičnine nas pokličite še danes.

Podatki o podjetju

Dolgi naziv: MBK nepremičnine, Mojca Bingo Kos, s.p
Naslov: Jamova cesta 60, 1000 Ljubljana
Davčna številka:  86679686
Matična številka: 8518238000
TRR IBAN SI56 0201 0282 0362 460 (NLB d.d.)

MBK nepremičnine, Mojca Bingo Kos, s.p

Jamova cesta 60,1000 Ljubljana
T +386 41 585 333
E mojca@mbk-nepremicnine.si