Prodaja, Stanovanje, 4-sobno, Gorenjska

267.000 €

Opis

Predstavljamo vam prostorno 4-sobno stanovanje v Kranju, ki vas bo navdušilo s svojim funkcionalnim razporedom in odlično lokacijo. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju štirinadstropne stavbe in nudi udobno bivanje.

Razporeditev sob:


Stanovanje obsega tri udobne velike spalnice, prostorno dnevno sobo, ki je povezana z jedilnico in kuhinjo. Iz dnevnega prostora je dostop na balkon velikosti 4,3 m², kjer lahko uživate v prijetnem razgledu in svežem zraku,

ter kopalnico s tuš kabino, ločen wc, shrambo.

Površina stanovanja:
- Skupna površina: 94 m2

- Uporabna površina: 79,1 m2
- Velikost balkona: 4,3 m²
- Velikost kleti: 9,3 m²

Ogrevanje:
Stanovanje se ogreva na lastno etažno peč na elektriko, kar omogoča enostavno regulacijo temperature po vaših željah.

Lep razgled in bližina narave:
Ena izmed glavnih prednosti tega stanovanja je lep razgled in bližina narave, kar omogoča prijetno in sproščujoče bivanje. Stanovanje je obrnjeno na jug in vzhod, kar zagotavlja obilico naravne svetlobe skozi ves dan.

Infrastruktura:
Stanovanje se nahaja v mirnem in urejenem delu Kranja, kar omogoča hiter dostop do vseh pomembnih storitev in infrastrukture. V bližini se nahajajo šole, vrtci, trgovine, zdravstvene ustanove ter športni in rekreacijski objekti. Lokacija je idealna za družine, ki želijo živeti v prijetnem okolju z vsemi potrebnimi storitvami na dosegu roke.

Ostalo:
Stanovanje je vpisano v ZK in kataster,ter je brez bremen, kar omogoča enostaven prenos lastništva. Vabimo vas, da si to čudovito stanovanje ogledate v živo in se prepričate o vseh njegovih prednostih. Ne zamudite priložnosti za nakup tega odličnega stanovanja v Kranju!

Vabljeni na ogled!

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Elektrika
 • Lega
  Jug Vzhod
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave

Primerljive nepremičine