Prodaja, Parcela, Zazidljiva, Jugovzhodna Slovenija

255.000 €

Novo mestoNovo mesto921 m21958

Opis

Posredujemo pri prodaji zazidljive parcele v samem centru Novega mesta, v velikosti 921m2

na kateri se nahaja hiša zgrajena leta 1958, ki je potrebna obnove ali rušitve.

Lokacija omogoča kakovostno bivanje mestnega življenja, na mirni lokaciji, v neposrednem okolišu zelenih površin, bližina sprehajalnih poti in z vso potrebno infrastrukturo.

Po podatkih izdane lokacijske informacije, se zemljišče nahaja v območju stavbnih zemljišč, SS - stanovanjske površine in je dovoljena
SSs - urbana prostostoječa stanovanjska pozidava. Na tem območju velja prostorski akt oz. Občinski prostorski načrt: Odlok o
Občinskem prostorskem načrtu, Mestne občine Novo mesto (Dolenjskiuradni list, št. 24/22 - uradnoprečiščeno besedilo).

INFRASTRUKTURA:

Zemljišče se nahaja v centru Novega mesta, z vso infrastrukturo v neposredni bližini, s hitrim dostopom do Ljubljane cca 45 min vožnje z osebnim avtomobilom, v bližini železniška in avtobusna postaja. Udobno in sproščeno bivanje nudi vsa potrebna infrastruktura, ki se nahaja v neposredni bližini: osnovna šola okoliš center, vrtec, gimnazija, trgovina, banka, frizerski salon, gostinski lokali, zdravstveni dom, lekarna. Na voljo je veliko zelenih površin za sprehode in kolesarjenje.

OSTALO:

Nepremičnina je vpisano v ZK in je brez bremen. Na voljo takoj po plačilu kupnine.

Ogledi nepremičnine po vnaprejšnjem dogovoru. Prodajalec vljudno prosi, da si nepremičnine ne ogledujete sami. Hvala za razumevanje.

 • Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec povrne del stroškov prodaje v višini 3%+DDV, obračunanih od končne pogodbene vrednosti nepremičnine.

  Ponujamo vam pomoč in brezplačen posvet pri najemu stanovanjskega kredita kot tudi pomoč pri prodaji vaše nepremičnine ter nakupu nepremičnine, ki najbolj ustreza vašim željam in življenjskemu slogu.

  Kontakt: Mojca 041 585 333,  mojca@mbk-nepremicnine.si

  Vljudno vabljeni na ogled!

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Zastekljen balkon Atrij Vrt Terasa Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Plin Drva
 • Lega
  Sever Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Lep razgled Zelo sončno Bližina narave

Primerljive nepremičine